Työntekijäksi Norlandia Päiväkodeille?

Tule mukaan luomaan Suomen parasta varhaiskasvatusta!

Meillä on 70 toimipistettä ympäri Suomea. Olemme osa norjalaista Norlandia Care Groupia, jolla on yhteensä noin 350 päiväkotia Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Alankomaissa.

Työtehtäviä meillä on niin hoito- kuin varhaiskasvatuksen tehtävissä, keittiötehtävissä sekä hallinnollisella puolella. Osaamis- ja koulutustaustamme ovat erilaisia, mutta meitä kaikki yhdistää vahva tahto tarjota laadukkaita palveluita asiakasperheillemme.

Onko lasten ja perheiden parissa tehtävä työ sinun juttusi? Olemme jo pitkään olleet johtava yksityisen varhaiskasvatuksen tuottaja Suomessa. Olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestämme, laadukkaista pedagogisista toimintatavoistamme ja sitoutuneesta henkilöstöstämme. Luottamuksellinen ja lämmin vuorovaikutus vanhempien kanssa on meille tärkeää.

Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Haluatko työskennellä omien vahvuuksiesi parissa? Meillä jokainen työntekijä saa suunnitella oman pienryhmänsä toimintaa omia vahvuuksia hyödyntäen. Meillä voit myös vaikuttaa omiin työaikoihisi-  joustamme työntekijöidemme muuttuvien elämäntilanteiden mukaan.

Oletko innokas oppija ja halukas kehittämään osaamistasi? Meillä voit kouluttautua Metsämörriohjaajaksi tai liikuntaleikkikoulun ohjaajaksi. Meillä on myös mahdollisuus henkilökohtaisen koulutuspolun kautta opiskella työn ohessa vaikka lastenhoitajasta aina yksikön esimieheksi! Tuemme työntekijöidemme toiveita hankkia koulutusta ja kehittää osaamistaan.

Oletko aktiivinen työympäristön kehittäjä ja työilmapiirin piristäjä? Olemme mukana Great Place To Work- kisassa ja haluamme olla Pohjoismaiden Paras Työpaikka! Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia liikunta-ja kulttuuriseteleillä, yksityisellä työterveyshuollolla ja mahdollisuudella terveelliseen ja edulliseen työpaikkaruokailuun.

Haluatko vaikuttaa asioihin työpaikallasi? Meillä toimii työntekijöistä koottu henkilöstötiimi, jossa kehitämme toimintaamme yhdessä työntekijöidemme kanssa. Lisäksi meillä on erilaisia kehityshankkeita, joihin pääsee mukaan kehittämään jo olemassa olevia toimintatapoja ja luomaan uutta varhaiskasvatukseen.

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme työntekijä ja haluamme sinut mukaan joukkoomme! Hae meille nyt!